Onze producten

JS Prefab Beton BV heeft een breed assortiment aan Prefab Beton producten. Onze Prefab Beton artikelen bestaan onder andere uit betonpoeren, parkbanden, trappen en traptreden, keerwanden, zitelementen, banken, beton lateien, stalen lateien, baksteen lateien, muurafdekbanden, raamdorpels, kantplanken, spekbanden, afdekkers en schoorsteenplaten. Al onze producten zijn hoogwaardige en duurzame elementen van beton. Staat uw maat er niet tussen, vaak kunnen wij uw wens wel realiseren.

Bekijk alle producten

Top projecten

Over JS Prefab Beton



JS Prefab Beton produceert hoogwaardige en duurzame elementen van beton. Door het sterke en nagenoeg onderhoudsvrije materiaal zijn betonelementen uitstekend geschikt voor toepassing in de woningbouw, agrarische sector, infra- en utiliteitsbouw en bij de inrichting van landschap en tuin.

Meer over ons

Maatwerk voor u



JS Prefab Beton produceert in eigen betonfabriek een breed assortiment producten voor de infra, woningbouw en agrarische sector.

 

Daarnaast kunt u ook voor maatwerk en projecten in de buitenruimte bij ons terecht.

 

Door onze jarenlange ervaring en vele succesvolle afgeronde projecten, denken we graag in een vroeg stadium mee in het onderwerp.

Vraag een offerte aan